pondělí 28. dubna 2014

Rozkvetlá Olomouc

Přeji vám všem krásné pondělí. O víkendu jsem si dala od psaní malinkou pauzu. Užívali jsme si s dětmi sluníčka a volna a děti si užívaly babičku a dědečka. 

Kromě jiného jsme také v rámci našeho nabitého programu zavítali na Floru. Flora Olomouc je mezinárodní zahradnická výstava, která se v Olomouci pořádá třikrát ročně. Na jaře, na konci léta a třetí se koná na podzim. Historie květinových výstav sahá až do roku 1958.

A protože kytičky jsou mojí vášní, nemohla jsem si tuhle příležitost nechat ujít. Shodou okolností jsem s sebou měla i foťák, tak jsem nacvakala pár obrázků, které vám pod článek vložím. V hlavním pavilonu Flory jsou vždy květiny krásně naaranžované, upravené a sladěné. Je to pastva pro oči a vždycky je mi strašně líto, že tohle všechno trvá pouze pár dní a poté se květiny vyhodí. Nebo kdo ví, co se s nimi stane.

Vy, které máte rády kytky a rády zahradničíte, tak vám doporučuji výstavu někdy navštívit. Určitě nebudete zklamané. Krásný den vám přeje Barča






















2 komentáře:

Děkuji, že jsi si udělal/a čas okomentovat můj článek. Vážím si toho. Hezký den Barča

CAL na dámskou kolovou sukni

Krásný den, šikulky,  kdo ještě nepostřehl, jedeme další CAL.  Tentokrát na dámskou kolovou sukni. Sukni s překvapením, protože já sama ji j...