pondělí 21. dubna 2014

Jarní móda pro mladé pány

Není to tak dávno, co jsem přidávala článek zaměřený na jarní čepičky pro malé princezny. Je sice pravdou, že větší část čepiček zdobí kytičky, srdíčka, flitry, motýlci a podobně, ale je také spousta čepiček, na nichž dominují auta, vláčky a pohádkoví hrdinové. Ano, je řeč o čepičkách pro chlapečky.

Myslím, že už jsem se tady někdy ze začátku zmínila, že impulzem pro to, abych vzala háček do ruky, byl můj syn. Až do jeho jednoho roku jsem byla přesvědčená, že na háčkované čepičky mají nárok pouze holčičky. Ale není to pravda. Můj syn je takový trošku malý manekýn a musí mít ke každé bundě čepičku a ke každé čepičce konkrétní šátek. Tatínek je z něj občas, jak se říká, "na prášky". Ale když i klukům ty háčkované čepičky tak sluší. Je sice pravdou, že není příliš mnoho vzorečků, které by se daly na klučičí čepice použít, ale pár se jich najde. Ale i obyčejná čepička se dá vylepšit hezkou aplikací. Dneska už jich je na netu tolik volně dostupných. A když někdo chce nějakou specifickou, tak si ji prostě namaluji na papír a snažím se dle svých možností ji uháčkovat.

Moc se mi líbí, když i chlapečci jsou pěkně sladění a mají čepičku uháčkovanou přímo k bundičce nebo k vestě. Jsou potom takoví upravení a to já mám moc ráda. 

Pro ukázku, že i kluci můžou být šik, vkládám pár ukázek klučičích čepiček :)přeji krásný den 

Barča











1 komentář:

Děkuji, že jsi si udělal/a čas okomentovat můj článek. Vážím si toho. Hezký den Barča

Jarní háčkovaná halenka

 Krásné březnové odpoledne, šikulky,  měla bych vám asi psát více článků přímo sem na blog. Všechno vám strkám do skupinky, ale ne každý tam...