pondělí 28. dubna 2014

Rozkvetlá Olomouc

Přeji vám všem krásné pondělí. O víkendu jsem si dala od psaní malinkou pauzu. Užívali jsme si s dětmi sluníčka a volna a děti si užívaly babičku a dědečka. 

Kromě jiného jsme také v rámci našeho nabitého programu zavítali na Floru. Flora Olomouc je mezinárodní zahradnická výstava, která se v Olomouci pořádá třikrát ročně. Na jaře, na konci léta a třetí se koná na podzim. Historie květinových výstav sahá až do roku 1958.

A protože kytičky jsou mojí vášní, nemohla jsem si tuhle příležitost nechat ujít. Shodou okolností jsem s sebou měla i foťák, tak jsem nacvakala pár obrázků, které vám pod článek vložím. V hlavním pavilonu Flory jsou vždy květiny krásně naaranžované, upravené a sladěné. Je to pastva pro oči a vždycky je mi strašně líto, že tohle všechno trvá pouze pár dní a poté se květiny vyhodí. Nebo kdo ví, co se s nimi stane.

Vy, které máte rády kytky a rády zahradničíte, tak vám doporučuji výstavu někdy navštívit. Určitě nebudete zklamané. Krásný den vám přeje Barča






















2 komentáře:

Děkuji, že jsi si udělal/a čas okomentovat můj článek. Vážím si toho. Hezký den Barča

Jarní háčkovaná halenka

 Krásné březnové odpoledne, šikulky,  měla bych vám asi psát více článků přímo sem na blog. Všechno vám strkám do skupinky, ale ne každý tam...