pátek 22. srpna 2014

Neusiedl am See


Včera večer jsem probírala fotky a narazila na složku z loňského výletu k rakouskému jezeru Neusiedl am See.
Nemohla jsem vás o ně ochudit. Sice jsem spíše fotila nás než prostředí, ale našla jsem i pár fotek, aby jste si dovedli představit, jaký je to ráj.


Tento výlet vymyslela moje kamarádka Peťa. Jednoho dne mi poslala odkaz a říká mi "zlato pojedeme tam na výlet?". A já říkám: "tak jo, příští víkend". A příští víkend jsme vyrazili na cestu. Protože od nás je to kapku z ruky na jednodenní výlet, tak jsme v pátek dorazili do Znojma, kde máme rodinu, přespali a v sobotu ráno vyrazili směr Rakousko.


Cesta trvala tuším tři hodiny, ovšem po rakouské dálnici se jelo jako po másle, takže to byla rychlovka. Ani nedokážu popsat ten pocit, když jsme dorazili na místo. Krásný výhled na něco famózního. Matýsek byl fascinovaný kamínkama, které házel do vody, prostorem, ve kterém se mohl vyblbnout a molo s majákem bylo naprosto nejlepší.


Už vymýšlíme, za jakou krásou se vydáme letos na podzim. A vám doporučuji, jestli to nemáte přes celou republiku, určitě se tam zajeďte podívat. Nebudete litovat.


Přeji vám krásný zbytek dne, příjemně strávený víkend a přikládám jednu vzpomínkovou fotku :)
Barča













6 komentářů:

  1. Bohužel, přes celou republiku to mám :( Ale je to paráda, to se musí nechat!! A ačkoli Vás neznám, poslední fotka je opravdu krásná :)

    Hezký večer,
    skills-of-art.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Ja mám jazero Neusiedler See celkom blízko, preto som tam bola už viackrát. Miesto s majákom sa volá Podersdorf :-)
    http://napotulkachsvetom.blogspot.sk/2012/11/pri-majaku-v-podersdorfe.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dany děkuji. Já doufám, že se tam zase brzy podíváme. Krásné podzimní dny Barča

      Vymazat
  3. Konečně jsem našla nějaký fotoreport na toto krásné místo, kde se chceme vydat s přítelem na dovolenou. A jak ty fotky vidím, tak se těším o to víc a nejradši bych už balila kufry :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji, že jsi si udělal/a čas okomentovat můj článek. Vážím si toho. Hezký den Barča

Jarní háčkovaná halenka

 Krásné březnové odpoledne, šikulky,  měla bych vám asi psát více článků přímo sem na blog. Všechno vám strkám do skupinky, ale ne každý tam...