neděle 10. srpna 2014

Něco málo na dekoraci domů :)

Již dlouho jsem nepsala žádný článek o ničem. Dneska na něj přišel čas, tak je tady. Právě si užívám háčkovací prázdniny a to tak, že nemám žádné zakázky a háčkuji si libovolně, co chci. Co někde uvidím, co mě napadne, nebo co chci zkusit již delší dobu.

Tentokrát jsem na Pinterestu narazila na podšálky, které se mi moc líbily. Nikde jsem na ně návod neviděla, ale byly hezky nafocené, tak jsem je zkusila a povedly se. Jsem z nich nadšená a moc se mi líbí. 

Vzhledem k tomu, že mám děti teď celé prázdniny doma, není úplně reálné si to tady zdobit, jak se mi zlíbí. Nestíhám ani uklízet nepořádek, který ti dva raubíři zvládají dělat, natož, abych si tady dělala nějaké dekorace. To nehrozí, ale třeba tuhle nádheru časem vytáhnu a budu se moci kochat. Začínám cítit, že léto se blíží ke svému konci a zanedlouho nastane čas brzkého stmívání se, svíček a kávičky u háčkování. Na to se svým způsobem těším. Ale léto je léto, to nic nenahradí.

Přeji vám krásný "superúplňkový" večer Barča



7 komentářů:

  1. Krásný Baru! S tím létem to taky cítím a je mi to tááák líto. Léto miluju a naopak podzim je bohužel mým nejméně oblíbeným ročním obdobím. Snad jediné pozitivum krom babího léta, hub a kaštanů jsou právě ty zapálené svíčky, ale i to mi moc nestačí. Podzim je pro mě nejsložitější období, kdy na mě jdou chmury. No a doma si musím hlídat dva členy rodiny, jsou náměsíční, tak snad se to obejde dnes v noci bez komplikací :D Radka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Radu, tak jaká byla noc? Doufám, že klidná a nelovila jsi děti na střeše :) já mám tak nějak ráda všechna roční období :) každé má něco do sebe :) Brača

      Vymazat
  2. Baru, podkafíčka jsou moc pěkná. Já taky léto miluju, nemám ráda zimu, snad jen kvůli těm všudypřítomným svíčkám ji beru na milost.
    přeji krásné ještěléto. Majka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Máji, no já zimu nerada. Ale zase jindy není sníh a jindy se nedá lyžovat, takže zimu miluji právě proto. :) Krásný zbytek dne B.

      Vymazat
  3. Každé období má své kouzlo,podkafíčka jsou úžasná.A na podzim se zachumlat do hřejivé deky,háček do ruky,svíčky a vonící kafíčko to bude tak fajn :-) Krásné dny.Milena

    OdpovědětVymazat
  4. Milu ano ano, tak nějak to mám. Na deku, háček a svíčku se už moc těším B.

    OdpovědětVymazat
  5. My zatím doplňky pro dům neřešíme, ale ráda se nechám inspirovat, ať vím, co potom koupit :-) . Teď vybíráme fasádu. Zrovna včera jsem našla inspiraci na kreativní omítku . Líbilo by se mi mít dům trochu jiný než mají všichni okolo, tak uvidíme, co nakonec zvolíme :-) .

    OdpovědětVymazat

Děkuji, že jsi si udělal/a čas okomentovat můj článek. Vážím si toho. Hezký den Barča

Jarní háčkovaná halenka

 Krásné březnové odpoledne, šikulky,  měla bych vám asi psát více článků přímo sem na blog. Všechno vám strkám do skupinky, ale ne každý tam...