čtvrtek 8. května 2014

Velké díky

Tenhle článek patří vám všem. Vám všem patří jedno velké, obrovské díky. Vám, kteří čtete mé příspěvky pravidelně, ale také vám, kteří jste byli na blogu byť jen jednou. Moc si toho vážím. Vážím si vašeho času, který věnujete tomu, abyste se na chvilku zastavili a přečetli si, co jsem napsala, nafotila, vytvořila nebo uvařila. 

Když jsem začínala psát blog, ani jsem nedoufala, že by měl takový úspěch. A už vůbec by mě nenapadlo, že za tak krátkou dobu se uskuteční 10 000 zobrazení blogu. A to nejen z České republiky, ale z různých koutů světa.

Vždycky mě velmi potěší, když někoho potkám a on mi řekne, že čte můj blog. Těší mě vaše reakce ve formě komentářů, ať už zde na blogu nebo na FB. A mám radost z toho, když vím, že pravidelně navštěvují blog i lidé, od kterých bych to vůbec nečekala. Mám obrovskou radost, protože vím, že to, co dělám, to, že strávím nad článkama několik hodin, má smysl.

Baví mě vaše zpětné reakce. Potěší mě, když mi někdo napíše, že mu recept, který tu objevil chutnal. Že nákres na čepičku, se kterým jsem se mořila dvě a půl hodiny, je pochopitelný. Když mi pošlete fotku toho, co jste vytvořili. 

Moc si toho vážím. Opravdu moc. A budu ráda, pokud mě budete navštěvovat i nadále. Já se pokusím přispívat dál. Vymýšlet nové a nové recepty, návody a občas i něco cvaknu foťákem. A tímto bych vás chtěla i poprosit. Pokud by někdo z vás měl návrh na článek, téma nebo výrobek, určitě mi napište. Pokud to bude v mých silách, vytvořím ho :)

A teď už vám přeji krásný pohodový sváteční večer, třeba při čaji a háčku jako mám já :)

S láskou Barča








5 komentářů:

  1. Baru, moc hezky jsi to napsala a přesně vím, o čem píšeš! Takže Ti ze srce přeji mnoho spokojených čtenářů, spoustu pozitivních ohlasů a spousty a spousty nápadů a kreativního myšlení! Krásný večer! ♥ Radka

    OdpovědětVymazat
  2. Raduško, mockrát Ti děkuji za krásná slovíčka a za podporu <3

    OdpovědětVymazat
  3. Hezky napsané Baruš, přeji mnoho takových desetitisicovek spokojenych čtenářů! ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji moc Nikol, doufám že mě elán neopustí :)

    OdpovědětVymazat
  5. Умножайте качественные гиперссылки на ваш интернет ресурс и увеличьте трафик, ИКС. Разбавьте текущую ссылочную массу, углубляйте обратные ссылки с бирж, игра ссылок, tier 1, tier 2, tier 3. Пожизненные ссылки с высокотрастовых сайтов на ваш ресурс, экономичнее чем на биржах и аналогов на интернет рынке беклинков. https://seobomba.ru/

    OdpovědětVymazat

Děkuji, že jsi si udělal/a čas okomentovat můj článek. Vážím si toho. Hezký den Barča

Jarní háčkovaná halenka

 Krásné březnové odpoledne, šikulky,  měla bych vám asi psát více článků přímo sem na blog. Všechno vám strkám do skupinky, ale ne každý tam...