pátek 5. srpna 2016

Ze starého nové...


... po delší době se opět hlásím. Bohužel člověk míní a osud mění. Máme za sebou úspěšné stěhování, ale bohužel stále nemáme internet, abych mohla "datlovat" články. Na projekt se určitě nevykašlu, jen mi ještě prosím vyčkejte.

Dneska jsem si říkala, že bych vám mohla napsat, jak bojujeme v nových podmínkách. Mým snem, jak už jsem sem dříve psala, je mít bydlení ve venkovském stylu, pokud se mi to podaří, se teprve uvidí. Jde to všechno pomaličku a připadám si, jako bych každý den přidala pár dílků puzzle. Třeba se mi podaří jednou ten obrázek poskládat celý.

Přestěhovali jsme se z města do domečku a zůstalo mi tam pár kousků, které mi bylo líto jen tak vyhodit, proto jsem vzala barvu, štětec a pustila jsem se do díla. Říkala jsem si, že by vás mohla tahle přeměna zajímat. Pro případné otázky: barvu jsem použila Balakryl, předem jsem nezbrušovala nijak extra hluboko, jen jsem vzala smirgl papír a pár tahama narušila strukturu staré barvy a laku. Natírala jsem ve dvou vrstvách. ¨



Co se týče krabičky barvu jsem namíchala zcela omylem bílým Balakrylem, a tekutým mořidlem od Druchemy. 



Co na tuhle přeměnu říkáte? 

A na závěr vkládám ještě jednu dřívější přeměnu staré skříně, kterou jsem si nakonec nechala do předsíňky na bundy :)


Pro dnešek se s vámi loučím, mějte se krásně a brzy ahoj :)
Barča

7 komentářů:

  1. Milá Barčo, se zájmem jsem si přečetla Vaše psaní, bylo to moc hezké, názorné a docela hodně to o Vás vypovídalo. Také miluji venkovský styl a náš venkovský domeček jsem tvořila v duchu místa a tradice.... Mám na rozdíl od Vás už mnohem více roků, takže já už mám hotovo a mohu Vám říci, že každý den se těším z toho jak je můj domov krásný a totéž přeji Vám! Jste moc šikovná. Zdraví Staňka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stani, mockrat vam dekuji za navstevu i za komentar, ja verim, ze se mi jednou taky podari kochat se nasim domovem :) urcite by mne potesilo, kdyby jste mi poslala nejakw fotecky na mail bandorka@email.cz rada se pokocham krasou vaseho domova. Preji vam prekrasny den :)

      Vymazat
  2. Milá Baru, hurá už jsi opět tady. Trošku jsem se strachovala, ale tušila jsem že to bude díky vašemu stěhování.Opravdu pěkně renovuješ. Skříňka je parádní a to samé platí i pro krabičku.
    Tvůj sen se ti plní, i když pomalinku. Ale však si svůj obrázek poskládáš. Pomalé skládání je jistější a pěkně si ho užiješ.Přeji ti krásné skládání.
    Měj se moc hezky a těším se na další tvé pokroky. Z❤

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Zdenicko, ja vedela, ze ty nezklames. Zkusim nezklamat ani ja a budu se snazit prispivat casteji. V hlave mam mraky napadu, ale nebyla moznost. I ten odepisuji z mobilu, tak se omlouvam za psani bez diakritiky. Preji ti krasny zbytek dne :)

      Vymazat
  3. Ať se ti v novém líbí! S přítelkyní jsem si konečně našli taky bydlení po 6 letech v bytovce, kde byla zima a strašně stísněný prostor. Řekl bych, že asi zkouška vztahu. :) Naštěstí jsme na stěhování nebyli sami, protože jsme našli fakt dobré kluky stěhováky zde.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyjo tak my to máme úplně obráceně. Měli jsme velký byt, ale kvůli tomu, že se nám hodně zvedlo nájemné už jsme si ho prostě nemohli dovolit, tak jsme se museli přestěhovat do menšího. To stěhování byla hrůza. Hlavně jsme spoustu věcí v bytě i nechali, protože jsme je prostě neměli kam dát. O jejich osud se nakonec musela postarat jedna firma na vyklizení nemovitosti v Praze.

      Vymazat
    2. Tak tuto situaci vám nezávidím. Bohužel si myslím, že nejste jediní, kdo na tom tak je. My máme zatím nájem naštěstí v pohodě, ale rádi bychom se přestěhovali do většího. Pravidelně koukám na reality Havířov jestli se tu v okolí něco neobjevilo, ale bohužel jsou ty byty všechny hrozně drahé.

      Vymazat

Děkuji, že jsi si udělal/a čas okomentovat můj článek. Vážím si toho. Hezký den Barča

Jarní háčkovaná halenka

 Krásné březnové odpoledne, šikulky,  měla bych vám asi psát více článků přímo sem na blog. Všechno vám strkám do skupinky, ale ne každý tam...