pondělí 20. října 2014

Vyhlášení soutěže


„Nemilovat knihy znamená nemilovat moudrost. Nemilovat moudrost však znamená stávat se hlupákem.“
Jan Amos Komenský


Minulý týden jsem vyhlásila soutěž o knihu Kosprd a Telecí. Mohli se jí zůčastnic všichni čtenáři blogu. Podmínkou bylo pouze napsat jakou knihu s dětmi čtete a kolik let mají vaše děti. Soutěže se zůčastnilo krásných 28 čtenářek bloku a tímto bych jim moc chtěla poděkovat. za účast. Moc mě potěšilo, že se vám soutěž líbila a zaujala vás. 

Na vaše komentáře jsem schválně neodpovídala, aby nebyl potom v tom vypisování moc velký chaos, dneska odpoledne jsem opsala všechny emailové adresy a všem na jejich komentář odpověděla. Ještě jednou děkuji účast a také za milá slova, která vždy zahřejí na duši a dávají mi energii do další práce. 

Tak už je to moje zvířátko doma. Ze školky šel rovnou ke kamarádovi a nechal mě ve štychu. Dvě hodiny jsem na něj čekala. Pak rychlá sprcha, rychlý los a do postýlky.






Gratuluji vítězce Míše, Matýsek vylosoval právě vás :) Během zítra vám napíšu mailík ohledně adresy pro doručení knížky ;)

Teď už všem přeji krásný zbytek večera a dobrou noc 
Barča


5 komentářů:

  1. Děkuji za krasnou soutez...jsem máma tří detí a mám ted práve nefalšovou radost..jako kdyz díte dostane vysnenou hracku :)....dekuji a preji spousy čtenáru blogu ..Míša...Mishahumlova@email.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Misi, jeste jednou gratuluji a doufam, ze budou mit deticky radost a ze se vam knizka bude libit :)
      Ja dekuji za prani mnoha ctenaru :) Barca

      Vymazat
  2. Míšo, moc gratuluji ke krásné knížce.
    pěkný večer Majka

    OdpovědětVymazat

Děkuji, že jsi si udělal/a čas okomentovat můj článek. Vážím si toho. Hezký den Barča

Jarní háčkovaná halenka

 Krásné březnové odpoledne, šikulky,  měla bych vám asi psát více článků přímo sem na blog. Všechno vám strkám do skupinky, ale ne každý tam...