středa 1. října 2014

Máme tady říjen

Krásný první říjnový den vám přeji :) 

je pár minut po půlnoci a já už se tady asi 3 hodiny "drbu" s jednou čepičkou, na kterou jsem právě dodělala placku (doufám že naposledy). Mám volnou ruku a nemůžu se rozhodnout, který vzorek je ten správný. A tak vždycky uháčkuji půl čepice, zjistím, že se mi to nelíbí, vypářu to. Takhle nějak jsem to udělala již 3x. Takže doufám, že tentokrát dojdu do úspěšného konce. Myslím, že se vzorkem, který jsem teď začala, jsem celkem spokojená a vypadá dobře. Tak mi držte palce ;).

Vkládám vám pár fotek mého tvoření za měsíc září. Moc toho není, ale pár kousků se najde. Dneska jsem si dokonce pro sebe uháčkovala houmlesku, kterou ovšem ještě nemám nafocenou, ale ráda bych na ni udělala návod, takže vám ji během pár dní vložím. Jsem zvědavá, jestli ji konečně vynosím. Vždycky si něco uháčkuji a nakonec to udám :D. Sice nejsem moc čepicová... respektive nebyla jsem. Až do doby, než začaly být moderní čepice typu houmles. Ty já totiž úplně miluji a během loňského roku jich v mém šatníku pár (vlastně více než jen pár) přibylo. 

Tento (vlastně už minulý) měsíc, jsem se hodně zaměřila spíše na drobnosti, abych pro vás mohla připravit pár návodů, tento měsíc se možná zaměřím na čepičky a návody na ně. Myslím, že není nic aktuálnějšího než podzimní a zimní čepice. A stále jsou nejnavštěvovanější články týkající se háčkování .

Tak vám přeji krásný říjen plný elánu a pro motivaci vkládám pár kousků z mé tvořivé dílny. 

P.S. Děkuji všem za milé komentáře ;) vždycky mě moc potěší Barča




























Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji, že jsi si udělal/a čas okomentovat můj článek. Vážím si toho. Hezký den Barča

Jarní háčkovaná halenka

 Krásné březnové odpoledne, šikulky,  měla bych vám asi psát více článků přímo sem na blog. Všechno vám strkám do skupinky, ale ne každý tam...