neděle 12. října 2014

Dolní Morava

Krásný večer,

zdravím vás po (pro mne) úžasném víkendu. V pátek jsme odjeli se známýma na Dolní Moravu. Ubytovaní jsme byli na chatě Terezka. Byli jsme tam již podruhé a tudíž jsme věděli, do čeho jdeme. Musím říci, že pokoje byly naprosto dokonalé. Vše čisté, nové, upravené, prostorné. Paní z recepce příjemná, ochotná. Prostředí kolem krásné a zážitků, nesčetné množství.

Na ubytování se můžete podívat ZDE.




V sobotu jsme se vydali s dětmi (bylo jich 6) po stopách Barbuchy. Kdy náš kamarád Tomáš udělal dětem lesní bojovku po stopách neznámého strašidla. Pravdou je, že jsme chytly s kámoškou několik ran šiškami, když na nás děti schované za stromy zaútočily. Ale děti byly nadšené. Hra pro ně byla vzrušující, bojovná a tajemná. Přestávku jsme si udělali v dětském zábavném parku na trampolínách, skákacím hradu a dalších všemožných atrakcích. Vyblbli jsme se i my dospělí. Nakonec si děti vyzkoušely horolezecké stěny a lezecké žebříky.





Poté, co se vyřádily děti, přišla na řadu další "zábava" :). Přiznám se, že jsem ji vyburcovala tak trošku já. Ale všichni zúčastnění šli do toho dobrovolně a bez mučení. Překonání sebe sama v lanovém parku. Šli jsme tři a všichni jsme měli premiéru. A všichni tři (protože nejsme přece žádné máčky) jsme šli rovnou na tu nejtěžší trasu. Na černou. Přiznám se, že mi dala zabrat. Pán nás sice upozorňoval, že černá je převážně pro ty, co už to jednou šli a hlavně že je fyzicky dost náročná. Ale dokud člověk neochutná, neuvěří. Znáte to.


Zážitek to byl nevšední. Jedinečný. Vzrušující a rozhodně plný adrenalinu. Fyzicky jsem byla totálně vyčerpaná. Ruce mě bolely jako nikdy předtím. V nejvyšším bodě jsem byla 15 metrů nad zemí, ale to mi zas až tak moc nevadilo. Přiznám se, že mi ten pohled zespodu přišel mnohem horší než z vrchu. Musela jsem mnohdy překonávat sama sebe. Ruce od těch provazů mě bolí ještě teď.





Dnešní ráno, hned poté, co jsme se sbalili, vyrazili jsme směr bobová dráha. Děti se na ni neskutečně těšily, počasí bylo naprosto dokonalé, nic nám nebránilo. Musím říct, že bobovka na Dolní Moravě je opravdu na zážitky. Když člověk nebrzdí a nechá volný spád, je to super adrenalin, i když jedete třeba po patnácté. Má velké zatáčky a je dlouhá. Sluníčko nás vyhřívalo při jízdě nahoru, podzim a výhled jako na dlani.


A protože dneska bylo opravdu krásně, rozhodli jsme se ještě dát si kávu na dětském venkovním hřišti, kde se děti "dorazily". Všechny při zpáteční cestě zpět v autech usnuly.

Tímto bych chtěla poděkovat oběma rodinám, které mohli s námi tento víkend strávit a podíleli se tak na jeho dokonalosti. Opravdu to bude něco, co na dlouho zůstane v našich srdcích a myšlenkách :)
děkujeme :-*


A jaký jste měli víkend vy?
Krásný zbytek neděle přeje Barča




4 komentáře:

  1. uzasny clanek, vypada na to nejbajecnejsi vikend :) Aneta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anet děkuji, opravdu to byl ten nej víkend :) Barča

      Vymazat

Děkuji, že jsi si udělal/a čas okomentovat můj článek. Vážím si toho. Hezký den Barča

Jarní háčkovaná halenka

 Krásné březnové odpoledne, šikulky,  měla bych vám asi psát více článků přímo sem na blog. Všechno vám strkám do skupinky, ale ne každý tam...