čtvrtek 19. června 2014

Medvídci pro Marušku

Krásné ráno všem :)

mám pro vás jeden krátký příběh. Před téměř osmi lety se narodila krásná holčička, dostala jméno Maruška. Jako každé dítko, byla pro své okolí štěstíčkem. Princeznou, kterou všichni milovali. Ovšem co osud nechtěl, ve čtyřech letech jí doktoři diagnostikovali atypický autismus spojený s dalšími diagnozami. Ale i přes tuhle komplikaci a úžasné Maruščině mamince je Maruška krásná a šťastná holčička. Navštěvuje speciální mateřskou školu, kde má výborné paní učitelky a vůbec nic jí nechybí. Její maminka má u mně obrovský obdiv, jak celou tuhle situaci zvládla a zvládá.

Za pár dní je konec školního roku a z Marušky se po prázdninách stane již velká školačka. A jak už jsem již výše psala, má Maruška úžasné paní učitelky, které mají srdíčko na pravém místě. Proto by jim chtěla na památku dát něco od srdíčka.

Její maminka mě poprosila, jestli bych jim neuháčkovala medvídky. Tahle zakázka pro mně byla ctí. Proto, že vím, že Maruška, až uvidí medvídky, bude mít velkou radost a taky proto, že tenhle dárek dostanou paní učitelky vážně od srdíčka.

Přeji vám všem krásný sluníčkový den :)


4 komentáře:

  1. Milá Barčo, medvídci jsou nádherní..já pořád ještě bojuji se sovičkami..to, žes napsala, žes jich 24 udělala za 4 dny, pro mě byla výzva! Rozhodla jsem se jít do toho a těch mých 28 na konec školního roku dodělat. Snad to stihnu..denně zvládám 2 a ještě je potřebuji tzv. dozdobit. Jinak moc díky za tu výzvu. Můj manžel je také rád nevysedává u fotbalu sám..ale já sedím vedle něj a poctivě háčkuji:o))..měj se moc krásně..jak doháčkuji sovy..zkusím pro vnučky medvídka, protože je kouzelný. měj se krásně Inka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Inusko, to me tesi ze jsem ti udelala vyzvu a preji, abys to stihla!!! Krasny zbytek dne ;) Barca

      Vymazat
  2. Medvidci jsou krasni , Maruska a ostatni z nich budou mit urcite velkou radost.

    OdpovědětVymazat

Děkuji, že jsi si udělal/a čas okomentovat můj článek. Vážím si toho. Hezký den Barča

Jarní háčkovaná halenka

 Krásné březnové odpoledne, šikulky,  měla bych vám asi psát více článků přímo sem na blog. Všechno vám strkám do skupinky, ale ne každý tam...