úterý 25. listopadu 2014

Žirafka Tonička


Jsem tady pro vás s dalším návodem :) Je zima a  je třeba i zvířátka obléci do zimního. Takže dneska je tu pro vás žirafka s šálou a klapkami na ouška. 

Vzhledem k tomu, že tento návod je složitější a žirafku jsem sama vymyslela a vzhledem k tomu, že návodů vám stále vkládám dost, dovoluji si tento dát jako návod placený.

Koupit si jej můžete buď na FLERU a nebo mi napište koment s emailem přímo pod článek a já vám pošlu podklady k platbě.


Když jsem začínala háčkovat, byla jsem ráda za každý návod, který byl k dispozici zadarmo. Nechtělo se mi za návody platit. Ale když mi přestaly stačit čepičky a chtěla jsem zkusit svou první hračku, nebylo zbytí. Dneska už je návodů na hračky zadarmo spoustu. Začalo to jedním návodem. Dneska už jich mám, řekla bych, stovky a nikdy je všechny nestihnu zkusit. Možná v důchodě, ale to už zase nebudou "in".

Ctím to, že si dal někdo práci s tím, aby návod pro ostatní sepsal, protože vím, že je spousta z nás, které hračku bez návodu nikdy nezvládnou. Prostě někdo na to nemamá buňky a představivost. Tak jako já na matematiku :D :D :D. A proto když se mi nějaká hračka líbí, koupím si na ni návod. 


Doufám, že se vám žirafka bude líbit. Já jsem z ní nadšená a majitelka taky :)


Přeji vám krásný zbytek dne 
Barča



8 komentářů:

  1. Je krásná, patřím mezi ty co nemají ty buňky, tak si ho budu muset koupit :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Je nádherná, poprosila bych o návod k zakoupení.
    e-mail jitka.sidakova@seznam.cz
    Moc děkuji Jitka Šidáková

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherná žirafa to muselo dát dost práce máš tady moc hezké věcičky Zdravím

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evičko, moc děkuji. Dost práce, víš jak to je. Vše je relativní a záleží s čím to srovnáváš :) (čeká mě velká deka, takže ve srovnání s ní, je tohle maličkost) B.

      Vymazat
  4. Také sú krásné tie zvieratka čo štrikuješ, rozplývam sa nad nimi. Strašne ma to nabudilo chuťou háčkovať, len sa mi nechce dariť. Nuž skúšam a skúšam, raz to snáď vyjde. Takže skladám klobúk pred tvojou šikovnosťou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuji, věřím, že to pokoříš a stane se to i tvou závislostí

      Vymazat

Děkuji, že jsi si udělal/a čas okomentovat můj článek. Vážím si toho. Hezký den Barča

Jarní háčkovaná halenka

 Krásné březnové odpoledne, šikulky,  měla bych vám asi psát více článků přímo sem na blog. Všechno vám strkám do skupinky, ale ne každý tam...