čtvrtek 6. listopadu 2014

Krásný večer


Tak jsem si původně myslela, že dneska vložím návod na háčkované hvězdičky, ale nějak jsem to nestihla. Přišel podzim a s ním spousta práce. Nevím, kde mi hlava stojí, dneska v noci jsem spala tři hodiny ( nějak jsem si odvykla) a jsem celý den jak pytlem praštěná. Ale asi si budu muset zvyknout, jestli chci všechno stíhat :).

Proto jsem si uvařila černý čaj s cukrem a citrónem, který je mou velkou závislostí, zapálila jsem si svíčky, zalezla pod peřinu a rozhodla se, že napíšu článek aspoň o tom, jak se cítím. Hned potom vezmu háček a ještě dneska začnu čepičku ve které budou hrát hlavní roli bílá a černá.


Jak už jsem psala výše, háčkem mi pomalu, ale jistě, přirůstá k ruce. Tím se začínají zcela tradičně ozývat má záda. Už asi 14 dní mám skřípnutý sval mezi lopatkama, který ne a ne povolit a dneska jsem si natáhla rameno :D. Normálně bych to nikomu nevěřila, ale kdybych posilovala, bolelo by mě to úplně stejně. Mám normálně namoženou pravou stranu zad...  (jen doufám, že se mi nikdo z vás nebude smát :D :D :D ).


Pomaličku se s vámi loučím. Zítra se můžete tedy těšit na návod na hvězdičky a taky na mandlové rohlíky, které se právě pečou. 



Přeji vám příjemný večer... jak ho trávíte dneska vy? 
A kdo jdete spát, tak krásnou a klidnou dobrou noc
Barča


2 komentáře:

  1. Baru, já se ti teda nesměju vůbec, protože jsem včera musela akutně navštívit kamaráda maséra, jsem totálně zablokovaná, hlavně teda levou stranu, trošku se mi ulevilo, ale do týdne musím jít ještě jednou.
    tak si taky někam skoč.
    krásný den Majka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máji asi budu muset, je to čím dál horší :( dám si horkou vanu, ale ono to stejně pomůže jen na chvilku... :) Heký víked B.

      Vymazat

Děkuji, že jsi si udělal/a čas okomentovat můj článek. Vážím si toho. Hezký den Barča

Háčkované tulipány

Krásné pondělí, šikulky,  před pár týdny jsem vám slíbila návod na háčkované tulipány.  Holky, ten čas tak strašně moc letí.  Já nic nestíhá...