sobota 1. listopadu 2014

Krásné sobotní dopoledne


Včera jsem už nestihla vložit článek. který jsem chtěla :). Přepadla mě lenost. Doháčkovala jsem čepici a zalezla do postele. 

Ke včerejšímu Halloweenu jsem Matýskovi do školky upekla linecké ve tvaru dýní. Děti byly nadšené a moc se jim líbily. Nezbyla ani jedna.



Dneska večer plánujeme návštěvu ZOO, kde se koná lampionový průvod. Byly jsme s dětmi v průvodu už 28. října a dneska to spojíme s návštěvou ZOO. 
Jaký program máte na dnešek vy?



Máme pred sebou dušičkový víkend. Je to čas na vzpomínky, čas na zamyšlení se nad životem těch, co už nejsou mezi námi, ale také na nad naším životem. Čas na povzdychnutí, čas na nefalšované a úpřímné slzy. Zapalme svíčky těm, kteří nás opustili, chvíli postůjme, a pomodleme se za jejich duše.
Stále v našich srdcích



Krásnou a pohodovou sobotu :)
Barča



6 komentářů:

  1. ahoj Baru ,máš to vždy moc krásné,moc krásně nafoceno ...taky jsme o svátku s dětmi navštívíli Zoo :) užívejte dušičkového víkendu ..M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, mockrát děkuji za pochvalu. To je vždycky takový hnací motor pro mně. Průvod v naší ZOO byl super. Krásný zbytek víkendu i zobě a tvé rodince :) B.

      Vymazat

Děkuji, že jsi si udělal/a čas okomentovat můj článek. Vážím si toho. Hezký den Barča

Jarní háčkovaná halenka

 Krásné březnové odpoledne, šikulky,  měla bych vám asi psát více článků přímo sem na blog. Všechno vám strkám do skupinky, ale ne každý tam...