sobota 6. ledna 2024

Sobota


Krásný den, šikulky, 

jak už jsem psala v jednom článku, letos je to 10 let, co vznikl blog. Původní záměr bylo sdílet věci z mého života, prokládat je návody, recepty, zážitky, jenomže pak se to zvrhlo a z blogu se stal blog čistě háčkovací, já jsem se v tom uzemnila a na té vlně jsem jela několik let :)

Někdy jsem psala více, pak zase méně, někdy jsem byla naspeedovaná z vašich ohlasů a pak zase třeba demotivovaná z toho, že mi někdo krade nápady. Prošla jsem si opravdu kde čím.

Postupem času bylo více a více holek, které dělaly návody. A já jsem to často chtěla vzdát. Vy jste mě ale podržely a přesvědčily jste mne o tom, že i když bych už nikdy nic nesepsala, tak se na to vykašlat nemám. 

Jak jsem psala. Poslední 3 roky pro mne byly obzvlášť těžké a háčkování šlo hodně stranou. Jediné na co jsem byla schopná se vyhecovat bylo období adventu. Letos jsem to chtěla jinak a i proto vznikl nápad na adventní háčkování. vím, že už jsem děkovala mockrát, ale fakt jsem ráda, že jste mi věřily a šly do toho se mnou. 

Moje náročné 4 roky teď došly do určitého bodu a já věřím, že letos se budu vám, návodům a blogu budu moci zase více věnovat a že to spolu rozjedeme :)
Mám tady hromadu rozdělaných projektů a chci je dokončit, nebo aspoň část z nich. Mám rozepsaný návod na šaty Jiřinky a na šátek (zatím nevím název. Tohle jsou moje nejbližší cíle. 

Také ve skupince nám chybí necelých 900 členů do 30 000. To je neuvěřitelné. 
Možná je tohle článek o ničem, ale já jsem vám to potřebovala napsat :)


Mějte krásnou sobotu a aby to bylo dohledatelné i tady na blogu, ještě jednou dávám odkaz na kompletní návod na Adventní šátek 2023, ke koupi na ESHOPU .

5 komentářů:

  1. Bára Maligová6. ledna 2024 v 14:11

    Děkujeme, Barčo. Za Vás, za blog, za návody ❤️ PF 2024

    OdpovědětVymazat
  2. velký dík za vše

    OdpovědětVymazat
  3. Krásně napsané a určitě přeji z celého srdce, aby jste našla klid a v tomto roce se vše v dobré obrátilo. Děkuji za Vaše návody a vůbec, že jste vše zvládla a vydržela

    OdpovědětVymazat
  4. Baru, a já jsem třeba zase poslední čtyři roky, které vy máte za krizi, s Vámi prošla od začínající háčkařky a i když jsem háčkovala různé návody k vašemu blogu jsem se vždy ráda vracela a nebo u vás našla nějakou motivaci😊takže za to obrovské díky!🙏🏻 a přeju Vám dalších několik úspěšných desítek, ať už s háčkováním, v osobním životě a nebo i v nových projektech😊

    OdpovědětVymazat
  5. Moc děkuji za to, že tu pro nás jste. Vaše návody jsou skvěle napsané a to i pro začátečníky. Moc si toho vážím a ještě jednou moc děkuji.

    OdpovědětVymazat

Děkuji, že jsi si udělal/a čas okomentovat můj článek. Vážím si toho. Hezký den Barča

Háčkované tulipány

Krásné pondělí, šikulky,  před pár týdny jsem vám slíbila návod na háčkované tulipány.  Holky, ten čas tak strašně moc letí.  Já nic nestíhá...