čtvrtek 22. prosince 2022

Filetové háčkování :)


Ahoj šikulky, ač je to neuvěřitelé, tak pozítří jsou Vánoce. Já nevím, jak vy, ale já vůbec nemám vánoční náladu a ani atmosféru pod kůží.

Celý advent jsem doufala, že "zítra" už bude lépe. 

Nebylo. 

Ani další zítra. Dneska jsem si vzala dovolenou a neměla jsem ani chvilku. Doháním pečení. Všude nepořádek jako blázen. Nic hotové, dárky nezabalené.... Řekněte mi, že jste někdo na tom stejně, prosím ... 

Dneska vám přidávám spíš takový výběr. Na tomto stromečku jsem se učila háčkovat filetově (návod jak na filetové háčkování najdete v živém vysílání ve skupince - v kategorii "události"). 

Dnešní návod berte spíše jako sbírku inspirace :) 










Krásný večer a hlavně klid, holky 

4 komentáře:

  1. Nejste v tom sama. Letos si ta vánoční nálada nějak dává načas... Ani sněhová nadílka moc nepomohla. Ale vaše sbírka inspirace je kouzelná a i když letos už z ní toho moc uháčkovat nestihnu, tak třeba mi příští rok tu vánoční atmosféru pomůže přilákat. Moc děkuji za to, co pro nás děláte.

    OdpovědětVymazat
  2. To je krásný ještě se musím toho hodně učit...

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý den, doufám, že vše špatné je už za vámi . Chci poprosit, zkusila bych filetové háčkování a nemůžu najít živé vysílání, jak píšete. Poradíte prosím?

    OdpovědětVymazat

Děkuji, že jsi si udělal/a čas okomentovat můj článek. Vážím si toho. Hezký den Barča

Háčkované tulipány

Krásné pondělí, šikulky,  před pár týdny jsem vám slíbila návod na háčkované tulipány.  Holky, ten čas tak strašně moc letí.  Já nic nestíhá...