čtvrtek 5. března 2015

Výzva?

„Jestli chcete něco vyhrát, běžte 100 metrů. Jestli chcete něco zažít, běžte maraton.“
Emil Zátopek



Před několika články jsem se zmiňovala o tom, že bych chtěla zase začít běhat. Z vašich reakcí jsem usoudila, že jste na tom některé podobně, a že se těšíte, až vám to počasí dovolí a vůle bude silná a vyrazíte. Vyrazily jste už? Já ano a dokonce dneska už počtvrté.


První den na rozběh po asi čtyřech měsících jsem si dala 4,5 kilometru. Nepočítala jsem s tím, že bych to dala v kuse. Ale překonala jsem sama sebe a bez jedinného zastavení jsem to uběhla. Tento okruh jsem si dala i napodruhé. 


Mé třetí běhání bylo trošku jiné. Domluvila jsem se s kamarádkou, která již nějaký pátek běhá, že vyrazíme spolu. Byla to taková rychloakce (ty já mám nejraději). Vzhledem k mým začátkům jsme se domluvily na cca osmi kilometrové trase. Když jsme doběhly, ukazoval nám telefon něco přes deset kilometrů, což nás obě mile překvapilo - vzhledem k tomu, že jsme to zvládly bez pauzy.

Musím se přiznat, že jsem na sebe byla pyšná. 


Dneska jsem vyrazila znovu, ale jen tak oddychově. Dneska to pro mně byl takový nostalgický běh. Jsem totiž v Hranicích u své kamarádky, které jsem svěřila své dva poklady a vyrazila jsem. Přiznám se, že jsem to chvilkama vzala místy, kterými jsem několik let nešla a tak nějak jsem vzpomínala. Má základní škola. Cesta, kterou jsem chodila několik let k mému tatínkovi. Rybník, na kterém jsem jako malá bruslívala. A spoustu dalšího. Nakonec jsem dala 7 km. Mohla jsem dát víc, ale nechtěla jsem to hrotit. Není všem dnům konec. 


Jak jste na tom holky vy? Pojďte do toho se mnou. Já mám před sebou spoustu kilo, který bych ráda dala dolů a pevně doufám, že tentokrát to už nevzdám a dotáhnu to do zdárného konce. Mám před sebou perný půlrok. Přidáte se? 

Přeji vám krásný zbytek týdne. A těším se na vaši (naši) vzájemnou podporu

Barča

2 komentáře:

  1. Ahoj Barčo, koukám, že jsi konečně vyrazila do terénu, klobouk dolů, přes 10 km bych teď nedala :). Já jsem se konečně taky vykopala, dnes jsem byla též počtvrté, sice jsem ráda, když udejchám 5 km, ale jak píšeš, ta zimní kila musí dolů. Doufám, že nás nadšených bude více, neboť moje vůle je dosti vrtkavá:). Takže jdu s Tebou do toho, i když budu klusat několik kiláků za Tebou :):). Moniša

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To vůbec nevadí Moni. Děkuji za tvou reakci a fandím ti. Já včera dala 4,5 z hecu a dneska zvažuji zda jít nebo nejít. Protože jsem včera utíkala v blbých botech a mám lýtka jako kámen. Uvidíme :) Budu ti fandit a podporovat. Třeba se k nám ještě někdo přidá ;)

      Vymazat

Děkuji, že jsi si udělal/a čas okomentovat můj článek. Vážím si toho. Hezký den Barča

Jarní háčkovaná halenka

 Krásné březnové odpoledne, šikulky,  měla bych vám asi psát více článků přímo sem na blog. Všechno vám strkám do skupinky, ale ne každý tam...