úterý 6. ledna 2015

Poprvé v novém roce



Uff, uff a ještě jednou uff. Všem vám mockrát děkuji za vaši přízeň a za to, že jste stále se mnou, i když jsem si udělala prázdniny. Absolutně jsem neměla čas, prostor a ani náladu na to, abych psala články. I když mě to mrzí, protože právě na ty předvánoční jsem se moc těšila. Ale co. Není všem dnům konec a třeba za rok....

Máme za sebou Vánoce. Já jsem si naplno užila rodinky, protože od 21.12. jsme byli všichni spolu. Bylo to senzační, i když jsem chvilkama myslela, že dětičky přetrhnu. Ale co se škádlívá.... znáte to. Loni byl Štěpánek ještě malý, letos už si dárečky a celkovou atmosféru Vánoc užil taky. Stromeček to naštěstí přežil (zítra budu odstrojovat). Absolvovali jsme pohodové rodinné návštěvy. Všude máme hračky. Většina hraček vydává neskutečné zvuky. Znáte to? :D :D :D 

Poté jsme strávili Silvestra s našimi senzačními přáteli. Tímto bych jim chtěla moc poděkovat. Jak za Silvestra, tak také za to, že je máme :). Dětičky si užili skvělý ohňostroj a následovala noc ve spacácích na zemi s baterkami v ruce. Původně měli spát ve spacáku pouze děti návštěvní, ale nakonec jsme museli sehnat spacáčky všem. Bojovka je bojovka. 


No, a aby toho nebylo málo, následoval víkend a s ním spojená oslava Matýskových pátých narozenin. A protože jsem pekla dort na narozeniny sobě, Matýsek chtěl, abych mu upekla dort já. Takže jsem se opět pustila do vod neznámých a snažila se ze všech sil, abych miláčkovi udělala radost. Povedlo se, radost byla velká. Dětičky si rozebraly tučňáky a to moje trdlo jej nějakým způsobem pustilo z ruky a tučňák hodil šipku přímo do mé skleničky s vaječňákem. A ? Utopil se. Opilý tučňák, to je panečku věc. Naštěstí mi zbylo ještě kousek černé hmoty, tak jsem mu udělala ještě jednoho. 

Dneska ráno konečně cvakly dveře a my tu zůstali se Štěpánkem sami dva. Uklízeli jsme, prali, hráli si a já v mezičasech opět háčkovala. 



Jediné co mě mrzí je, že všude je sníh a u nás je jen takový sněhový poprašek. Nic světoborného. Pokud budu mít volný víkend, musím vzít děti někam do hor, aby si trochu zabobovaly. 

Přeji vám krásný zbytek týdne a budu se snažit najet zase do blogového režimu a snažit se vás opět zásobovat nějakými zajímavostmi. 






Po dlouhé době vaše 
Barča

10 komentářů:

  1. Pěkně jste si to užili Baru :-) Tak krásný Nový rok! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Oslava musela být parádní Baru, je super, že sis odpočinula, těším se na nové články v tomto roce ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Baru, vítej zpátky v novém roce:o))Dort je nádherný. Přeji ten nový rok co NEJ a těším se na nové příspěvky. Inka

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Baru, Matýskovi přejeme dodatečně vše nejlepší, dort se Ti moc povedl, opravdu nádherný, jsi opravdu moc šikovná! Pa.

    OdpovědětVymazat
  5. Baru, dort se ti moc povedl, seš šikulka. A náhodou, kdo se může pochlubit, že měl tučňáka ve vaječňáku? Jen ty.

    krásný den Majka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máji moc děkuji. No jo, Opilý tučňák to je jen moje specialitka :D :D :D B.

      Vymazat

Děkuji, že jsi si udělal/a čas okomentovat můj článek. Vážím si toho. Hezký den Barča

Jarní háčkovaná halenka

 Krásné březnové odpoledne, šikulky,  měla bych vám asi psát více článků přímo sem na blog. Všechno vám strkám do skupinky, ale ne každý tam...