pondělí 1. září 2014

Začátek něčeho nového :)

Krásný první školní den milé motalinky, tvořilky, šikulky a možná i školáci :)


Včerejškem skončily prázdniny a školákům dnes začal nový školní rok. Dnes to vnímám tak, že (konečně) po dvou měsících jde Matýsek do školky a já (snad) začnu mít zase více času na domácnost, háčkování, čtení, tvoření, relaxování a hlavně "blogování" ....


Ovšem za rok... za rok bude všechno vzhůru nohama. Za přesných 365 dní mě čeká krutý návrat do reality. Obě děti do školky a já po šesti letech zpátky do pracovního procesu. Jestli se těším? Nevím. Na jednu stranu ano. Na druhou mám obavy, jak to všechno budeme zvládat, jestli budeme stíhat a pak... taky mě děsí představa, že až do důchodu budu v pracovním procesu. Jestli se vůbec nějakého důchodu dočkám :D.


Dneska toho mého šikulku čekala nová třída, nové hračky, nová paní učitelka. Zvládl to na jedničku a dostal novou značku. Mám z něj radost a doufám, že se mu ve školce bude líbit.
Taky doufám, že vaše děti, ať už školkové nebo školáci, středoškoláci či vysokoškoláci zahájí ten nový školní rok úspěšně.
A těším se na vás moji věrní čtenáři :)


Přeji vám úžasný den, úspěšný týden a hlavně pohodu :)
Vaše Barča





Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji, že jsi si udělal/a čas okomentovat můj článek. Vážím si toho. Hezký den Barča

CAL na dámskou kolovou sukni

Krásný den, šikulky,  kdo ještě nepostřehl, jedeme další CAL.  Tentokrát na dámskou kolovou sukni. Sukni s překvapením, protože já sama ji j...