sobota 6. ledna 2024

Sobota


Krásný den, šikulky, 

jak už jsem psala v jednom článku, letos je to 10 let, co vznikl blog. Původní záměr bylo sdílet věci z mého života, prokládat je návody, recepty, zážitky, jenomže pak se to zvrhlo a z blogu se stal blog čistě háčkovací, já jsem se v tom uzemnila a na té vlně jsem jela několik let :)

Někdy jsem psala více, pak zase méně, někdy jsem byla naspeedovaná z vašich ohlasů a pak zase třeba demotivovaná z toho, že mi někdo krade nápady. Prošla jsem si opravdu kde čím.

Postupem času bylo více a více holek, které dělaly návody. A já jsem to často chtěla vzdát. Vy jste mě ale podržely a přesvědčily jste mne o tom, že i když bych už nikdy nic nesepsala, tak se na to vykašlat nemám. 

Jak jsem psala. Poslední 3 roky pro mne byly obzvlášť těžké a háčkování šlo hodně stranou. Jediné na co jsem byla schopná se vyhecovat bylo období adventu. Letos jsem to chtěla jinak a i proto vznikl nápad na adventní háčkování. vím, že už jsem děkovala mockrát, ale fakt jsem ráda, že jste mi věřily a šly do toho se mnou. 

Moje náročné 4 roky teď došly do určitého bodu a já věřím, že letos se budu vám, návodům a blogu budu moci zase více věnovat a že to spolu rozjedeme :)
Mám tady hromadu rozdělaných projektů a chci je dokončit, nebo aspoň část z nich. Mám rozepsaný návod na šaty Jiřinky a na šátek (zatím nevím název. Tohle jsou moje nejbližší cíle. 

Také ve skupince nám chybí necelých 900 členů do 30 000. To je neuvěřitelné. 
Možná je tohle článek o ničem, ale já jsem vám to potřebovala napsat :)


Mějte krásnou sobotu a aby to bylo dohledatelné i tady na blogu, ještě jednou dávám odkaz na kompletní návod na Adventní šátek 2023, ke koupi na ESHOPU .

5 komentářů:

  1. Bára Maligová6. ledna 2024 v 14:11

    Děkujeme, Barčo. Za Vás, za blog, za návody ❤️ PF 2024

    OdpovědětVymazat
  2. velký dík za vše

    OdpovědětVymazat
  3. Krásně napsané a určitě přeji z celého srdce, aby jste našla klid a v tomto roce se vše v dobré obrátilo. Děkuji za Vaše návody a vůbec, že jste vše zvládla a vydržela

    OdpovědětVymazat
  4. Baru, a já jsem třeba zase poslední čtyři roky, které vy máte za krizi, s Vámi prošla od začínající háčkařky a i když jsem háčkovala různé návody k vašemu blogu jsem se vždy ráda vracela a nebo u vás našla nějakou motivaci😊takže za to obrovské díky!🙏🏻 a přeju Vám dalších několik úspěšných desítek, ať už s háčkováním, v osobním životě a nebo i v nových projektech😊

    OdpovědětVymazat
  5. Moc děkuji za to, že tu pro nás jste. Vaše návody jsou skvěle napsané a to i pro začátečníky. Moc si toho vážím a ještě jednou moc děkuji.

    OdpovědětVymazat

Děkuji, že jsi si udělal/a čas okomentovat můj článek. Vážím si toho. Hezký den Barča

CAL na dámskou kolovou sukni

Krásný den, šikulky,  kdo ještě nepostřehl, jedeme další CAL.  Tentokrát na dámskou kolovou sukni. Sukni s překvapením, protože já sama ji j...