pondělí 1. září 2014

Začátek něčeho nového :)

Krásný první školní den milé motalinky, tvořilky, šikulky a možná i školáci :)


Včerejškem skončily prázdniny a školákům dnes začal nový školní rok. Dnes to vnímám tak, že (konečně) po dvou měsících jde Matýsek do školky a já (snad) začnu mít zase více času na domácnost, háčkování, čtení, tvoření, relaxování a hlavně "blogování" ....


Ovšem za rok... za rok bude všechno vzhůru nohama. Za přesných 365 dní mě čeká krutý návrat do reality. Obě děti do školky a já po šesti letech zpátky do pracovního procesu. Jestli se těším? Nevím. Na jednu stranu ano. Na druhou mám obavy, jak to všechno budeme zvládat, jestli budeme stíhat a pak... taky mě děsí představa, že až do důchodu budu v pracovním procesu. Jestli se vůbec nějakého důchodu dočkám :D.


Dneska toho mého šikulku čekala nová třída, nové hračky, nová paní učitelka. Zvládl to na jedničku a dostal novou značku. Mám z něj radost a doufám, že se mu ve školce bude líbit.
Taky doufám, že vaše děti, ať už školkové nebo školáci, středoškoláci či vysokoškoláci zahájí ten nový školní rok úspěšně.
A těším se na vás moji věrní čtenáři :)


Přeji vám úžasný den, úspěšný týden a hlavně pohodu :)
Vaše Barča





Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji, že jsi si udělal/a čas okomentovat můj článek. Vážím si toho. Hezký den Barča

Jarní háčkovaná halenka

 Krásné březnové odpoledne, šikulky,  měla bych vám asi psát více článků přímo sem na blog. Všechno vám strkám do skupinky, ale ne každý tam...