pondělí 28. července 2014

Pražská ZOO

Kam s dětmi za zábavou? Myslím, že se mnou budete souhlasit, že ZOO se zavděčíte vždycky. Ale jak vybrat tu správnou, aby bavila vás i vaše děti? Nemůžu říci, že bych navštívila všechny ZOO. To ani zdaleka ne. Přiznám se, že mou nejoblíbenější ZOO je ZOO Lešná. A loni jsme navštívili ZOO v Jihlavě a ta byla teda taky krásná. 

Asi před měsícem jsme navštívili ZOO v Praze. Vstupné bylo relativně v normě. Za dva dospělé a dvě děti 3-15 let jsme zaplatili 600 korun. Pravda, zrovna dvakrát levné to nebylo, ale čekala jsem že to bude bolet více :). Co mě ovšem zklamalo bylo to, že v celé ZOO jsme narazili snad jen na 2 místa, kde se dalo najíst. Nemluvě o tom, že pro děti jsme nenašli vůbec nic. Takže nakonec dostali párek v rohlíku, aby nám nepošly hlady :D. Jestli mělo vliv to, že jsme tam byli v červenci či v týdnu netuším, ale s jídlem to bylo opravdu špatné. 

Ale jinak bych asi neměla co vyčíst. Zvířátek bylo všude dost, jen mě teda překvapilo, že olomoucká ZOO má asi 100x více klokanů :). Ale to jen tak pro zajímavost. Každou chvilkou nějaká prolézačka pro děti, zábavy spousta a děti se vyřádily. A protože sluníčko svítilo, tepla bylo až až, dovolili jsme dětem vlézt si do místního brouzdaliště. Nakonec se svezly vláčkem a vyrazili jsme domů. 

Tento výlet rozhodně doporučuji. Určitě neprohloupíte. Zábava na celý den a děti budou spokojené.

Veškeré info naleznete na stránkách ZOO.

Přeji krásný zbytek dne, já jdu sportovat a vy se tu mějte jak chcete :)

Barča








2 komentáře:

Děkuji, že jsi si udělal/a čas okomentovat můj článek. Vážím si toho. Hezký den Barča

Jarní háčkovaná halenka

 Krásné březnové odpoledne, šikulky,  měla bych vám asi psát více článků přímo sem na blog. Všechno vám strkám do skupinky, ale ne každý tam...