středa 30. července 2014

Dinopark ve Vyškově

... pokračování příspěvku ZOO Vyškov....

Součástí vstupného do ZOO je také prohlídka dinoparku. Mají to parádně vymyšlené. V ZOO nasednete na jejich vláček, který je v ceně vstupenky a ten vás doveze do dinoparku. Pro děti je to skvělý zážitek. Oba kluci seděli ve vláčku jak králové na trůnu a tvářili se důležitě. Za tohle mají určitě palec nahoru.

Po příjezdu do dinoparku jsme se najedli a vyrazili na obhlídku dinosaurů. Nebylo jich ani příliš, ani málo. Bylo jich přiměřeně věku mých dětí. Takže je to bavilo až do konce. Skvělé je také to, že si děti mohou na dinosaury sáhnout, pohladit je, dokonce si na některé mohou i sednout. Jeden a půl letého Štěpánka nejvíc bavil nerovný terén a Matýsek běhal od dinosaura k dinosaurovi.

Jako novinku mají v dinoparku lanové kolo, kde si můžete prohlédnout dinosaury z ptačí perspektivy. Super nápad, bohužel jsem kvůli dětem nevyzkoušela. Třeba někdy příště.

Své putování po dinosaurech jsme zakončili 4D filmem v místním kině. Z toho jsem měla trochu obavy, protože ještě před pár měsíci se Maty bál i v kině na Šmoulech. Ale zvládli jsme to parádně a Matýsek byl zcela vtažen do děje. Dokonce se mě ptal, jak se z toho moře dostaneme zase zpátky :D.

Včerejšek musím zhodnotit jako úžasný den. Neměl chybu. Děti si to parádně užily, já si odpočinula, i když jsem teda domů přijela totálně vycucaná :). Všem doporučuji. Dá se tam strávit celý den a děti se rozhodně nudit nebudou.

Mějte se krásně :)

Barča












Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji, že jsi si udělal/a čas okomentovat můj článek. Vážím si toho. Hezký den Barča

Jarní háčkovaná halenka

 Krásné březnové odpoledne, šikulky,  měla bych vám asi psát více článků přímo sem na blog. Všechno vám strkám do skupinky, ale ne každý tam...