úterý 13. listopadu 2018

Téma počasí v mateřské škole


Dneska mám pro vás úplně nový typ článku. 
Než jsem nastoupila na mateřskou, neuměla jsem pomalu ani nakreslit sluníčko. 
Dneska mne kreslení baví, baví mne čím dál víc, a protože ráda pracuji s hezkými obrázky, kterých je nedostatek, rozhodla jsem se, že si aspoň na některá témata udělám obrázky sama. Vybarvím a zalaminuju. 
Děti s nimi rády pracují, plní různé úkoly a dají se využít opravdu mnohostranně.
Obrázky na téma počasí vám vkládám pouze jako fotku pro inspiraci. Šablonky bohužel nemám, ale kdyby byl zájem asi bych je zvládla udělat. 


A jako druhý pro vás vkládám pracovní list který jsem si k danému tématu udělala. Přiznám se, že praciovních listů je v současnosti obrovské množství, ale většinou nenajdu právě to, co hlledám nebo se mi PL nelíbí, takže si většinou kreslím listy sama. Pokud by byl z vaší strany zájem, můžu vám postupně vkládat další a další listy. K většině témat mám již PL zpracované, některé budu během školního roku přidělávat. Snažím se, aby nebyly stejné a byly zaměřené ždy na to, na co se chceme v daném tématu zaměřit.  


Pokud se vám bude hodit, budu jedině ráda. Budu velmi ráda, pokudd nebudete mazat odkaz na webové stránky v levém dolním rožku. Snažila jsem se umístit do místa, kde by nemuselo zavazet.

Přeji vám krásný večer 

Barča ♥

2 komentáře:

  1. Barunko, jsi moc šikovná nejen co se háčku týče.
    Děkuji za inspiraci(pro domácí účely), nejsem paní učitelka.
    Ještě prosím o radu, co bys mi doporučila jako logopedické pomůcky nebo materiály.
    Děkuji a přeji krásné dny.
    Bohunka
    PS: A co běhání? Stíháš?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohunko, ahojky, děkuji za chválu, běh stíhám teď tak decentně, protože bych se musela rozkrájet, ale snažím se aspoň jednou týdně vyběhnout. Na logopedii bych doporučila možná Rozhýbej svůj jazýček? Já u svých dětí neřešila. Naštěstí oba mluví dobře. Ještě je pak dobrá knížka Když roboti brebentí, ale ta je k Albi tužce, pokud ji máte. Přeji ti krásné podzimní dny Barča

      Vymazat

Děkuji, že jsi si udělal/a čas okomentovat můj článek. Vážím si toho. Hezký den Barča

Háčkované tulipány

Krásné pondělí, šikulky,  před pár týdny jsem vám slíbila návod na háčkované tulipány.  Holky, ten čas tak strašně moc letí.  Já nic nestíhá...