sobota 4. července 2015

Kolem nekolem


Dneska opět vyjížďka na kole. Směr Hrubá Voda. Hned ráno - ještě za relativně dobrého počasí.

41 km naměřených. Odpoledne jsem si dala ještě kolem 15ti k vodě a zpátky a odpoledne jsem strávila nabíjením se na sluníčku.
Jak já tohle počasí miluji - myslím, že spousta z vás bude mít opačný názor než já.

Když jsem se vrátila domů v 19 hodin, teploměr na sluníčku ukazoval 50 °C. A to mi prišlo, že už je mnohem chladněji. Kolik mohlo být v 13h raději nechci vědět. Ale mně bylo krááásně.

Teď už se jen válím u TV a po - ani nevím kolika letech - sleduji Harryho Pottera :)





Krásný zbytek večera
a dobrou noc
Barča


4 komentáře:

  1. Baru,klobouk dolů. Těch kilometrů jsi najela opravdu dost.Mám to také jako ty- toto počasí mám moc ráda a mnozí mne nechápou :-). Včera jsme také najeli mnoho km. ale na motorce. Den byl na to včera parádní.Měj se krásně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdeni to jsem rada, ze v tom nejsem sama. Je to vazne uzasny. Mne to ohromne nabiji. Doufam ze to dlouho vydrzi. Deti se mi zitra vraci domu tak napustime bazen a budeme se valet :)

      Vymazat
    2. Zdeni to jsem rada, ze v tom nejsem sama. Je to vazne uzasny. Mne to ohromne nabiji. Doufam ze to dlouho vydrzi. Deti se mi zitra vraci domu tak napustime bazen a budeme se valet :)

      Vymazat
  2. Barunko, tedy smekám před tebou. Kolo miluju, ale v tom počasí je to snad sebevražda aspoň pro mě. I když letos jsem na něj už nesedla a nevím, kdy se mi podaří zase se projet. Ale kolo neuteče, teď zvládnout porod a pak si užívat miminko.
    Krásný večer.
    Bohunka

    OdpovědětVymazat

Děkuji, že jsi si udělal/a čas okomentovat můj článek. Vážím si toho. Hezký den Barča

Jarní háčkovaná halenka

 Krásné březnové odpoledne, šikulky,  měla bych vám asi psát více článků přímo sem na blog. Všechno vám strkám do skupinky, ale ne každý tam...