sobota 4. července 2015

Kolem nekolem


Dneska opět vyjížďka na kole. Směr Hrubá Voda. Hned ráno - ještě za relativně dobrého počasí.

41 km naměřených. Odpoledne jsem si dala ještě kolem 15ti k vodě a zpátky a odpoledne jsem strávila nabíjením se na sluníčku.
Jak já tohle počasí miluji - myslím, že spousta z vás bude mít opačný názor než já.

Když jsem se vrátila domů v 19 hodin, teploměr na sluníčku ukazoval 50 °C. A to mi prišlo, že už je mnohem chladněji. Kolik mohlo být v 13h raději nechci vědět. Ale mně bylo krááásně.

Teď už se jen válím u TV a po - ani nevím kolika letech - sleduji Harryho Pottera :)





Krásný zbytek večera
a dobrou noc
Barča


4 komentáře:

  1. Baru,klobouk dolů. Těch kilometrů jsi najela opravdu dost.Mám to také jako ty- toto počasí mám moc ráda a mnozí mne nechápou :-). Včera jsme také najeli mnoho km. ale na motorce. Den byl na to včera parádní.Měj se krásně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdeni to jsem rada, ze v tom nejsem sama. Je to vazne uzasny. Mne to ohromne nabiji. Doufam ze to dlouho vydrzi. Deti se mi zitra vraci domu tak napustime bazen a budeme se valet :)

      Vymazat
    2. Zdeni to jsem rada, ze v tom nejsem sama. Je to vazne uzasny. Mne to ohromne nabiji. Doufam ze to dlouho vydrzi. Deti se mi zitra vraci domu tak napustime bazen a budeme se valet :)

      Vymazat
  2. Barunko, tedy smekám před tebou. Kolo miluju, ale v tom počasí je to snad sebevražda aspoň pro mě. I když letos jsem na něj už nesedla a nevím, kdy se mi podaří zase se projet. Ale kolo neuteče, teď zvládnout porod a pak si užívat miminko.
    Krásný večer.
    Bohunka

    OdpovědětVymazat

Děkuji, že jsi si udělal/a čas okomentovat můj článek. Vážím si toho. Hezký den Barča

CAL na dámskou kolovou sukni

Krásný den, šikulky,  kdo ještě nepostřehl, jedeme další CAL.  Tentokrát na dámskou kolovou sukni. Sukni s překvapením, protože já sama ji j...