pondělí 20. října 2014

Vyhlášení soutěže


„Nemilovat knihy znamená nemilovat moudrost. Nemilovat moudrost však znamená stávat se hlupákem.“
Jan Amos Komenský


Minulý týden jsem vyhlásila soutěž o knihu Kosprd a Telecí. Mohli se jí zůčastnic všichni čtenáři blogu. Podmínkou bylo pouze napsat jakou knihu s dětmi čtete a kolik let mají vaše děti. Soutěže se zůčastnilo krásných 28 čtenářek bloku a tímto bych jim moc chtěla poděkovat. za účast. Moc mě potěšilo, že se vám soutěž líbila a zaujala vás. 

Na vaše komentáře jsem schválně neodpovídala, aby nebyl potom v tom vypisování moc velký chaos, dneska odpoledne jsem opsala všechny emailové adresy a všem na jejich komentář odpověděla. Ještě jednou děkuji účast a také za milá slova, která vždy zahřejí na duši a dávají mi energii do další práce. 

Tak už je to moje zvířátko doma. Ze školky šel rovnou ke kamarádovi a nechal mě ve štychu. Dvě hodiny jsem na něj čekala. Pak rychlá sprcha, rychlý los a do postýlky.






Gratuluji vítězce Míše, Matýsek vylosoval právě vás :) Během zítra vám napíšu mailík ohledně adresy pro doručení knížky ;)

Teď už všem přeji krásný zbytek večera a dobrou noc 
Barča


5 komentářů:

  1. Děkuji za krasnou soutez...jsem máma tří detí a mám ted práve nefalšovou radost..jako kdyz díte dostane vysnenou hracku :)....dekuji a preji spousy čtenáru blogu ..Míša...Mishahumlova@email.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Misi, jeste jednou gratuluji a doufam, ze budou mit deticky radost a ze se vam knizka bude libit :)
      Ja dekuji za prani mnoha ctenaru :) Barca

      Vymazat
  2. Míšo, moc gratuluji ke krásné knížce.
    pěkný večer Majka

    OdpovědětVymazat

Děkuji, že jsi si udělal/a čas okomentovat můj článek. Vážím si toho. Hezký den Barča

CAL na dámskou kolovou sukni

Krásný den, šikulky,  kdo ještě nepostřehl, jedeme další CAL.  Tentokrát na dámskou kolovou sukni. Sukni s překvapením, protože já sama ji j...