neděle 17. srpna 2014

Čepičky do ateliéru

Krásné ráno,

teda spíše už dopoledne. Jak už jsem se několikrát zmínila, háček se stal mou zálibou a závislostí. Přiznám se, že když už háčkuji jednu čepičku po několikáté, že už mě to úplně nebaví, ale to se moc často nestává. A také mám ráda výzvy. A o těch bude dnešní článek. 

Před pár dny se mi ozvala paní, že čeká miminko a ráda by, jestli bych jí neuháčkovala obleček na první focení. Poslala mi svou představu a já jsem se pustila do práce. Přiznám se, že jsem vařila z vody, ale výsledek si myslím, že byl povedený. Paní byla nadšená a věřím, že se první fotečky povedou :).

Již dříve jsem měla možnost háčkovat pár čepiček, které posloužily k focení miminek v ateliéru. A přiznávám, že háčkovat tyhle čepičky je takové zpestření pro mne. Líbí se mi, že z mých čepiček fotografové udělají umělecké dílo. 

Třeba se časem posunu ještě dále, ale to je zatím ve hvězdách :) Přeji vám krásný den a přikládám pár foteček na pokochání :)

„Existuje-li něco, co chcete změnit u svého dítěte, zamyslete se nejprve zda to není něco, co byste měli změnit u sebe.“
Carl Gustav Jung

Barča









8 komentářů:

  1. Baru, jsi šikovná! Také jsem něco málo pro ateliéry háčkovala, ale pro mne to zase nebyl až tolik šálek kávy :-) Hezkou neděli!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Raduško pro mně je to výzva vždycky :) už se těším na fotečku od paní z dneška :) Tobě taky hezkou neděli

      Vymazat
  2. Nádherné!!! Jste šikovná :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherné .... a ty obří muffiny jsou také super.
    Krásnou neděli ... Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věruško děkuji :) ano ty obří muffinky byly oříšek, ale zvládla jsem je :) Vám taky krásnou neděli :)

      Vymazat
  4. Povedená práce (y). Přeji hodně, nejen, tvůrčích úspěchů ;o) Š.

    OdpovědětVymazat
  5. Mockrát děkuji :) Pěkný zbytek dne Barča

    OdpovědětVymazat

Děkuji, že jsi si udělal/a čas okomentovat můj článek. Vážím si toho. Hezký den Barča

CAL na dámskou kolovou sukni

Krásný den, šikulky,  kdo ještě nepostřehl, jedeme další CAL.  Tentokrát na dámskou kolovou sukni. Sukni s překvapením, protože já sama ji j...