pondělí 28. července 2014

Pražská ZOO

Kam s dětmi za zábavou? Myslím, že se mnou budete souhlasit, že ZOO se zavděčíte vždycky. Ale jak vybrat tu správnou, aby bavila vás i vaše děti? Nemůžu říci, že bych navštívila všechny ZOO. To ani zdaleka ne. Přiznám se, že mou nejoblíbenější ZOO je ZOO Lešná. A loni jsme navštívili ZOO v Jihlavě a ta byla teda taky krásná. 

Asi před měsícem jsme navštívili ZOO v Praze. Vstupné bylo relativně v normě. Za dva dospělé a dvě děti 3-15 let jsme zaplatili 600 korun. Pravda, zrovna dvakrát levné to nebylo, ale čekala jsem že to bude bolet více :). Co mě ovšem zklamalo bylo to, že v celé ZOO jsme narazili snad jen na 2 místa, kde se dalo najíst. Nemluvě o tom, že pro děti jsme nenašli vůbec nic. Takže nakonec dostali párek v rohlíku, aby nám nepošly hlady :D. Jestli mělo vliv to, že jsme tam byli v červenci či v týdnu netuším, ale s jídlem to bylo opravdu špatné. 

Ale jinak bych asi neměla co vyčíst. Zvířátek bylo všude dost, jen mě teda překvapilo, že olomoucká ZOO má asi 100x více klokanů :). Ale to jen tak pro zajímavost. Každou chvilkou nějaká prolézačka pro děti, zábavy spousta a děti se vyřádily. A protože sluníčko svítilo, tepla bylo až až, dovolili jsme dětem vlézt si do místního brouzdaliště. Nakonec se svezly vláčkem a vyrazili jsme domů. 

Tento výlet rozhodně doporučuji. Určitě neprohloupíte. Zábava na celý den a děti budou spokojené.

Veškeré info naleznete na stránkách ZOO.

Přeji krásný zbytek dne, já jdu sportovat a vy se tu mějte jak chcete :)

Barča








2 komentáře:

Děkuji, že jsi si udělal/a čas okomentovat můj článek. Vážím si toho. Hezký den Barča

CAL na dámskou kolovou sukni

Krásný den, šikulky,  kdo ještě nepostřehl, jedeme další CAL.  Tentokrát na dámskou kolovou sukni. Sukni s překvapením, protože já sama ji j...