pátek 9. září 2016

Mám pro vás úkol...


... to zní jako od typické učitelky :)
Protože jsem konečně objevila malé časové skulinky, ráda bych vás poprosila o menší pomoc. V levé části blogu mám uložené oblíbené blogy, ale není jich moc. Navíc ne všechny jsou stále aktivní a já nemám moc buňky na to, abych hledala nové.
Proto bych vás ráda poprosila, jestli máte blog vy sami, nebo jestli máte nějaký hooodně oblíbený, který by se mi mohl líbit, aby jste mi dali odkaz do komentáře pod článek. 


Jinak k fotkám k tomuto článku.
Dříve jsem si kupovala časopisy celkem často.
Na mateřské jsem na čtení neměla čas skoro vůbec. 
Za poslední roky bych zvládla na prstech jedné ruky spočítat, kolik jsem si jich koupila.
Ale za posledních pár měsíců jsem se rozjela a mám jich nějak moc :)
Doufám, že si najdu čas je všechny přečíst.
Mmj co děláte s časopisama, které již máte přečtené?
Posíláte je dál? Vyhazujete?


Teď už vám všem přeji krásnou dobrou noc, skvělý víkend a těším se na vaše odkazy

Děkuji vám  
Barča


20 komentářů:

  1. Barčo, tak to s časopisy velmi dobře znám. Ty nepřečtené pořád schovávám, ty skvělé taky a ty "o ničem" jdou do sběru. Ale i tak jich mám doma dost :-) Měj taky krásný víkend Ivana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivanko, já bych je právě ráda nějak zužitkovala, možná je nějakým způsobem zkusím poslat dál, nevím. Určo něco vymyslím :) Také ti přeji krásný víkend Barča

      Vymazat
  2. Baru i já si ráda kupuji tvořivé časopisy. Ty které mne zaujmou si nechávám, jiné ráda daruji.I k nám do vesnické knihovny. Ať potěší další.
    Je mi velikou ctí, že jsem ve tvém sloupku.. Děkuji.
    Krásný víkend. Z❤

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdeničko, ty tam nemůžeš chybět. Už jsi zpátky z dovolené? To s tou knihovnou není vůbec špatný nápad. Nevím jestli tady nějakou máme, ale ve městě ano :) Nějak to pozjišťuji :)
      Přeji ti krásnou sobotu B.

      Vymazat
  3. no s časopisy to znám z druhé strany - ty vyřazené z knihovny... před odevzdáním do sběru z nich vyberu ty pěkné obrázky a s těmi je pak možné polepit kde co... desky,pořadače, krabičky....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to skvělé, když navštíví více párů rukou. Když už stojí takové hříšné peníze :D právě mi je líto je poslat hned do sběru :)

      Vymazat
  4. Ahoj,tak já časáky kupuju hoodně a čtu pořád-hlavně Chalupář,Rozmarýnku,Krásný venkov a Venkov a styl,Vlastu...je toho hodně.Vlasty,Receptáře a podobné daruju kamarádkám,noviny dávám do sběru tady dětem v základce(moje děti už jsou dospělé).Zrovna teď po neděli je tu sběr a mám tu pro ně tak 100 kg,(i od kamarádky)a to ještě v práci mám taky tak metrák.
    Ještě miluju časopis DEKOR,podle něho hodně tvořím.Venkov,Chalupář atd.si zakládám do šanonů,Dekor taky.
    moje oblíbené blogy-Monča-U nás na kopečku,Věruška-Carolina mia,taky Ze života jedné hrnčířky,Zdenička(viz výše) a taky Tvůj(bydlíš blízko a ráda tu chodím).Je jich strašně moooc.A nesmím zapomenout Metudku(je to kamarádka) a Danušku-kamarádku ze Slovenska(Krížikové vyšívanie).a taky další kámošku Marcelku(blog o hledání odpovědi.Ale jednoznačně vede KOPEČEK!!
    Přeju krásný víkend!!Zdena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdeni, chalupáře, ani Rozmarýnku jsem ještě v ruce neměla, zkusím mrknout, popřípadě koupím, děkuji za tip. To se sběrem je super, ale tam by to mělo skončit právě až po nějaké záslužné cestě :)
      Decor si občas taky koupím, nebo třeba Kreativ, ale já jsem asi moc tvořivá...
      Co se týče blogů, Monču sleduji a na zbytek se podívám :) mockrát ti děkuji.
      Přeji ti krásný víkend plný sluníčka Barča

      Vymazat
  5. Zdravím svůj oblíbený blog a k časopisům. Nosím je čekárny k lékaři.Někde se čeká pěkně dlouho.Krásný víkend přeje Milada

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milado, moc mne těší, že můj blog patří k tvým oblíbeným. Děkuji. K lékaři moc nechodím, ale taky mne to napadlo... ale jestli jich bude víc, asi je taky někam takhle zanesu :) Taky ti přeji krásný víkend B.

      Vymazat
  6. Hmmm...no přečtené časopisy skladuju :-) někdy i rok, občas se k nim vracím a pak je většinou dám mamce a ta pak babičce :-) Blogy, jednoznačně vášnivě miluju U nás na kopečku, Princ a večernice, Kuchařka ze Svatojánu, Brinja Kobenshaven a zkouším psát vlastní blog - Jaguárka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klári, moc děkuji za tipy, mrknu se na ně na všechny :)
      Moji mamku takové časopisy neberou, tak čte bulvár a ten zase nečtu já :)
      Přeji ti krásný zbytek víkendu B.

      Vymazat
  7. Barčo já kupuji občas Marianne a ten po přečtení dávám do sběru. Jinak kupuji časopisy na pletení, ty si nechávám. Listuji v nich a hledám inspiraci. Občas si půjčím od mamky časopisy o bydlení. Ty pak posíláme dál.
    Blogy které já čtu najdeš u mě v profilu - pokud se chceš mrknout https://www.blogger.com/profile/02362311028704146536. Jsou to blogy zaměřené na ruční práce, což je můj velký koníček.
    Jinak jsem měla ráda blog Markéty Baletkové, která ale již přestala bloggovat.
    Krásný den Tereza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teri, mockrát ti děkuji. Mrknu na tvůj i na další, které máš u sebe. Přeji ti krásný zbytek víkendu. Barča

      Vymazat
  8. Baru, já nejsem vůbec vyhazovací typ a platí to i u časopisů. odebírám jen Gourmet a Krásný venkov a hromadí se mi. a na půdě mám bednu starých chalupářů a Apetitů a několik časopisů o vaření, nemůžu se s nima rozloučit, občas si tam zajdu, něco snesu dolů, znovu čtu a pak odložím.
    Majka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Majko :) nooo, pokud se k nim vracíš, je to super. Já mám problém právě přečíst i ty, co koupím, času je málo. Ale je pravda, že z těch 5ti, co jsem teď koupila, mám už půlku jednoho důkladně přečtenou :) třeba je dočtu všechny :)
      Přeji ti skvělé dny B.

      Vymazat
  9. Časopisy měním s mamkou a ona je zase ještě posílá sousedce :) A některá čísla, která mě zaujmou, klidně i roky skladuji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky asi někoho seženu na výměnu protože je to škoda :) A skladovat asi nebudu, už toho skladuju až až (klubíčka a spol. ) B.

      Vymazat
  10. Bohuzel skaduju casopisy venkov a styl, krasny venkov (a to bydlime na venkove ☺), Marinu quilt, rozmarynu, Burdu( to je az jednou) a Kreativ prakticke zeny k necemu se vracim treba k casopisum co se tykaji vanoc nebo velikonoc a s darovanim? Je to pro mne jednodussi nez vyhodit. Hezky den Radana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Radu, vánoční a velikonoční schovávám taky 😉 ráda se k nim vracím.
      Třeba taky dojdu k tomu, že budu skladovat všechno
      Radu přeji ti krásné podzimní dny Barča

      Vymazat

Děkuji, že jsi si udělal/a čas okomentovat můj článek. Vážím si toho. Hezký den Barča

Jarní háčkovaná halenka

 Krásné březnové odpoledne, šikulky,  měla bych vám asi psát více článků přímo sem na blog. Všechno vám strkám do skupinky, ale ne každý tam...